Hűtés- és klímatechnika

Hűtőkamra

A hűtőkamrák olyan nagyteljesítményű hűtéstechnikai konstrukciók, melyeknek egyszerre kell megfelelniük az elvárt teljesítmény-paramétereknek, az esztétikumnak és a higiéniai előírásoknak. Mindezek mellett pedig alkalmazkodniuk kell a telepítési körülményekhez, elsősorban a helyszín adottságaihoz. Cégünk több éves tapasztalattal rendelkezik a fenti kérdések szakszerű megválaszolásában, megoldásában, ezzel segítséget nyújtva a kívánt hűtőkamra megvalósításához.

A munka felmérése és az árajánlat elkészítése díjtalan!

Vállaljuk normál és fagyasztó hűtőkamrák bármilyen méretben történő megtervezését, telepítését és karbantartását

Foglalkozunk hűtőkamrák időszerű karbantartásával (hűtőközeg töltet függvényében 3-6-12 hónap!), szivárgásvizsgálatával és szervizelésével. Hosszú évek tapasztalata, hogy a rendszeres karbantartással - csakúgy, mint a személygépjárművek esetében - elkerülhetőek a jóval nagyobb költségvonzatú javítások.

A vonatkozó élelmiszerbiztonsági előírásokat figyelembe véve hűtőkamráink poliuretán habszendvics-panelből készülnek, hűtőkamra típustól függően 80-160mm vastagság között, hőhíd-mentes illesztésekkel. Külső felületük porszórt vagy rozsdamentes kivitelű.

Igény szerint segítünk használt hűtőkamrák állapotfelmérésében és a kívánt helyszínre történő áttelepítésében. Továbbá vállaljuk hűtőkamrák szakszerű szétszerelését, teljesítményének optimalizálását.

hűtőkamra